Likya Haber Gazetesi, Kalkan, Kaş Antalya Haberler
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

HABER ARA


Gelişmiş Arama

BU GÜNÜN MANŞETLERİ...

manşetler

SON DAKİKA HABERLERİ....

EKŞİ SÖZLÜK...






CANLI TV İZLE...

YAKINDA...

ÖZELLEŞTİRMELERE HAYIR!

ALEXA

Alexa Certified Traffic Ranking for www.likyahaber.net

SİTEYE GELENLER

free counters

ÇEVRİMİÇİ

FATSA'DA YILDIZLAR YUMRUKLARINI SIKTI...

FATSA'DA YILDIZLAR YUMRUKLARINI SIKTI...

Tarih 02 Ocak 2010, 01:58 Editör Özer YILMAZ

ÖDP tarafından yürütülen "İnsanca Yaşam Eşit Özgür Demokratik Türkiye İçin Şimdi Halk Konuşacak" merkezi siyasi faaliyeti Fatsa'da ÖDP Genel Başkanı Alper Taş ile devrimci halk ozanı Ali Asker'in katıldığı konserle devam etti.

FATSA'DA YILDIZLAR YUMRUKLARINI SIKTI...

ÖDP tarafından yürütülen ‘İnsanca Yaşam Eşit Özgür Demokratik Türkiye İçin Şimdi Halk Konuşacak’ merkezi siyasi faaliyeti Fatsa’da ÖDP Genel Başkanı Alper Taş ile devrimci halk ozanı Ali Asker’in katıldığı konserle devam etti.

Halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirilen etkinliklerin Karadeniz Bölgesi‘ndeki son durağı Fatsa‘ydı. Fatsa‘da da yaklaşık bin kişinin katıldığı gecede, sık sık ‘Fikri Sönmez Bu Şafaklarda‘, ‘Fatsa Fikri Yaşıyor Yaşatacağız‘, ‘Söz Yetki Karar İktidar Halka‘, ‘Mahirlerden Özençe Selam Olsun Dev-Gençe‘ sloganları atıldı.

ÖDP Genel Başkanı Alper Taş gecede yaptığı konuşmada Fatsa‘da devrimcilerin yarattığı yeni bir yaşam deneyinin zorbalıkla bastırıldığını ifade ederek, ‘ülkemizin bugün içinde bulunduğu sömürü ve karanlıktan kurtarmanın yolu Fatsa‘nın devamını getirmektedir. Biz, enerjisini siyasetin yüksek labirentlerindeki girdaplarda harcayan bir parti değiliz, biz söz, yetki, karar, iktidar halka diyenlerin partisiyiz. Biz üretenler yönetsin diyenlerin partisiyiz. Biz, Fatsa Fikri‘nin yolundan yürüyenlerin partisiyiz‘ dedi.

Fatsa‘nın Devamını Getireceğiz

Fatsa‘da devrimcilerin yarattığı yeni bir yaşam deneyinin zorbalıkla bastırıldığını ifade eden Taş, ‘ülkemizin bugün içinde bulunduğu sömürü ve karanlıktan kurtarmanın yolu Fatsa‘nın devamını getirmektedir. Biz, enerjisini siyasetin yüksek labirentlerindeki girdaplarda harcayan bir parti değiliz, biz söz, yetki, karar, iktidar halka diyenlerin partisiyiz. Biz üretenler yönetsin diyenlerin partisiyiz. Biz, Fatsa Fikri‘nin yolundan yürüyenlerin partisiyiz‘ dedi.

FATSA‘DA YILDIZLAR YUMRUKLARINI SIKTI

Fatsa‘da düzenlenen ‘Halk Konuşacak‘ gecesinin öncesinde devrimci gençler Fikri Sönmez‘i ve Ayşe Makar‘ı mezarları başında andı. DEV-GENÇ marşı ve ‘O Sönmez ağıtı‘ ile yapılan yürüyüşte ‘Fikri Sönmez Bu Şafaklarda‘, ‘Ne Geçmiş Tükendi Ne Yarınlar‘ sloganları atıldı.

Önder İşleyen anmada yaptığı konuşmada, gökteki yıldızlar nasıl hiç eksilmiyorsa, güneş her sabah nasıl doğuyorsa onların mücadelesi de unutulmayacaktır, bu devrimci mücadelenin yasasıdır, dedi. İşleyen konuşmasına şöyle devam etti:

‘Devrimci Fatsamızla kucaklaşmaya geldik. Sevdamızın ve kavgamızın kalbindeyiz, yıldızlara en yakın yerdeyiz. Fikri Sönmez‘le kuçaklaşmak, Mahirin Ulaşla kuçaklaşması gibi sevgi doludur, özlem doludur, hasret doludur, direnç doludur. Ülkenin dört bir yanındaki devrimci gençlerin selamını getirdik, selam olsun devrimci yolumuzda düşünlere, dövüşenlere.

Onlara sözümüz var, bu bizim namus borcumuzdur, bu ülkeyi aşkla, devrimle, dayanışmayla, özgürlükle yeniden kuracağız. Onlar bize geleceği kuracak devrimci bir siyaset geleneği bıraktılar. Onların, Fikri Sönmez‘in, Ayşe Makar‘ın, İlhan Durmuş‘un, Şehittin Tırıç‘ın ve yitirdiğimiz tüm güzel arkadaşlarımızın anısı önünde saygı ve sevgiyle eğiliyorum. Biz biliyoruz ki yıldızlar en güzel Fatsa‘dan görülür, çünkü Fikri Sönmez bu şafaklardadır."

Bu haber 3267 defa okunmu?tur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

TOPLUMSAL YAŞAM

YEGANE YOL

YEGANE YOL SOSYALİZM DÜNYAYI KURTARMAMIZI SAĞLAYACAK YEGANE YOLDUR...

"BİRDE UTANMADAN 'BELEDİYE BAŞKANLIĞI' İSTİYORLAR"

"BİRDE UTANMADAN 'BELEDİYE BAŞKANLIĞI' İSTİYORLAR"
********FARKIN NE****************23 Şubat 2014

HAVA DURUMU

Detaylı bilgi için resmin üzerine tıklayın.

ANKET

sence; KALAMAR TAVA MI MEZE Mİ?






Tüm Anketler

GOOGLE TERCÜME



Copyright © 2005-2012 www.likyahaber.net Tüm hakları acaip bir şekilde saklanmıştır. Kopye eden fena olur!... demedi demeyin... editör-özer yılmaz/elk.mühendisi-yıldız teknik üniv. POSTA ADRESİMİZ; haber@likyahaber.net
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapy: MyDesign Haber Sistemi


porno izle