Likya Haber Gazetesi, Kalkan, Kaş Antalya Haberler
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

HABER ARA


Gelişmiş Arama

BU GÜNÜN MANŞETLERİ...

manşetler

SON DAKİKA HABERLERİ....

EKŞİ SÖZLÜK...






CANLI TV İZLE...

YAKINDA...

ÖZELLEŞTİRMELERE HAYIR!

ALEXA

Alexa Certified Traffic Ranking for www.likyahaber.net

SİTEYE GELENLER

free counters

ÇEVRİMİÇİ

"BAYRAM'DA KALKAN'A GİDİN..."

Tarih 30 Ağustos 2010, 21:23 Editör Özer YILMAZ

Antalya'ya sadece 4 saat uzaklıkta yer alan Kalkan'ın tarihi 150- 200 yıla dayanıyor. Eski Yunan tüccarlar tarafından kurulduğu iddaa edilen bu muhteşem tatil yeri aynı zamanda uzun yıllardır güvenli bir liman olma özelliğini de taşıyor.

"BAYRAM'DA KALKAN'A GİDİN..."

Antalya'ya sadece 4 saat uzaklıkta yer alan Kalkan’ın tarihi 150- 200 yıla dayanıyor. Eski Yunan tüccarlar tarafından kurulduğu iddaa edilen bu muhteşem tatil yeri aynı zamanda uzun yıllardır güvenli bir liman olma özelliğini de taşıyor.

Muhteşem koyları ile huzur dolu bir tatil fırsatı sunan bu belde, bembeyaz duvarlı evleri ve bu evleri süsleyen Akdeniz bitkisi begonvilleri ile tam anlamıyla kendine cennet dedirtiyor. Tarihi eskilere dayanan Kalkan’a ilk defa gidecek olan yerli ve yabacı turistler beldeyi çevreleyen tarihi mekanları da mutlaka gezmeli. Tekne turları, safari jeepleri bu tarihi mekanları gezmek için olanak sağlıyor. Ayrıca bu tatil beldesi dalış sporu içinde oldukça elverişli. Doğayla iç içe ve bir o kadar eğlenceli bir tatil fırsatı sunan Kalkan, alışveriş yapabilecek mekanlarla dolu. En çok da hanımların hoşuna gidecek incik boncuk tezgahları Kalkan sokaklarını süslüyor.

Marina’dan kalkan günübirlik tekne turlarıyla Kaputaş, Patara, Kaş ve Kekova adası çevresine gidebilirsiniz. Bezirgan yaylası ve İslamlar Köyü de mutlaka görülecek yerler arasında. Taşlık sahilleri ve bitmek bilmeyen masmavi denizi ile misafirlerini kendine hayran bırakan Kalkan’da taşlık kumsal sevmeyenler içinde Patara kumsalı, beyaz kumuyla tatilcileri rahat ettiriyor.

Yabancı Turistlerin özelliklede İngilizlerin yıl boyu akın ettiği bu muhteşem tatil beldesinde her şey tatilciler için düşünülmüş. Limanında sıra sıra kurulan gösterişli restoranları ve şirin eğlence mekanları ile sabahın ilk ışıklarına kadar çılgınlar gibi eğlenebilirsiniz.

Peki bu cennet beldede nerede kalacağız sorusuna da hemen yanıt verelim. Kalkan’da kumsalda yıldızların altında bile uyumak çok cazip, tabi rahat bir yatak terciğiniz ise ister apart otel olarak kullanılan beyaz villalarda, ister eksiksiz konforlu otellerde, istersenizde pansiyonlarda konaklayabilirsiniz, tercih sizin.

Ulusal gazetelerle boy ölçüşen ve yaptığı haberlerle zaman zaman Türkiye'nin gündeminde bomba etkisi yaratan haberleriyle ünlü, Bölgeninin meşhur yerel gazetesi "Likya Haber Gazetesi'ni" okumayı ihmal etmeyin...

Şimdiden iyi tatiller…

Bu haber 2291 defa okunmu?tur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

KALKAN HABERLERİ

Kalkan Karayoluna Kaya Düştü

Kalkan Karayoluna Kaya Düştü Kalkan-Fethiye D400 Karayoluna Lavanta Evleri kısmından kaya parçası düştü. Sabah 09.45 sıralarında meydana gelen k...

Kalkan'da Bağlama Öğreniyorlar

Kalkan'da Bağlama Öğreniyorlar Kalkan Beldesi, Çavdır ve Sarıbelen köylerinde bağlama kursu açıldı. Kurslara aralarında mimar, öğretmen, ev kadını...
********FARKIN NE****************23 Şubat 2014

HAVA DURUMU

Detaylı bilgi için resmin üzerine tıklayın.

ANKET

sence; KALAMAR TAVA MI MEZE Mİ?






Tüm Anketler

GOOGLE TERCÜME



Copyright © 2005-2012 www.likyahaber.net Tüm hakları acaip bir şekilde saklanmıştır. Kopye eden fena olur!... demedi demeyin... editör-özer yılmaz/elk.mühendisi-yıldız teknik üniv. POSTA ADRESİMİZ; haber@likyahaber.net
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapy: MyDesign Haber Sistemi


porno izle